Hvor mange gange har du ikke sagt til dig selv, at nu skal det være: I det nye år vil jeg tabe mig. Du har måske endda købt et medlemsskab af et fitness-center og ryddet skabene for usund mad, for nu skal det være.

Og i hele januar er du øm fordi du træner for meget, sulten fordi du ikke får den mad din krop skriger på og i dårligt humør fordi det bare virkere meget sværere nu, end da du nytårsaften besluttede dig for at leve sundere i det nye år.

Hårde odds!

Hvis historien lyder velkendt, så bare rolig: Du er ikke alene. Af de 45% af danskerne, der har en eller anden form for livsstilsændring som vores nytårsforsæt, er det kun 8% der rent faktisk gennemfører.

Resten – det er hele 92% af os – falder tilbage i de gamle vaner og for langt over halvdelen er nytårsforsættet allerede stendød når vi tager hul på februar – altså efter blot 31 dage!

Vil du være blandt de 8%?

Vil du have succes med dit nytårforsæt, må du derfor gøre tingene anderledes og det behøver heldigvis ikke hver hverken dyrt eller besværligt at være blandt de 8%, der rent faktisk ændre deres livsstil og får et sundere liv i det nye år.

5 råd der gør en forskel

Her er 5 små råd, som ikke koster dig noget og som du med garanti kan klare uden at skulle ændre meget i din hverdag.

1: Forbered dine snacks

Erkend, at du ikke kommer igennem dagen uden at spise en snack eller to. Lad derfor aldrig den søde sult komme bag på dig og sørg for altid at have en pose gulerødder, æbler eller mandler med på arbejde eller når du skal ud at handle. Det mindsker risikoen for at falde i og købe en chokoladebar eller en kage.

2: Gå 10.000 skridt om dagen

På trods af at det er minimun af hvad en voksen person bør gå om dagen, er det de færreste af os, der komme op på det antal skridt. Hent en app eller anskaf dig en skridttæller og find ud af, hvor mange skridt du tager om dagen. 10.000 skridt er omkring 100 minutters gang – og de fleste af os kommer op på 5 – 6.000 skridt i løbet af en hverdag, husk derfor at supplere med en halv times rask gang efter arbejde eller lad bilen stå når du skal ud og handle. Lav eventuelt en konkurrence med din partner, naboer og kolleger om hvem der går flest skridt. Gør det sjovt at vinde.

3: Dyrk 7 minutters motion om dagen

Ja, du læste rigtigt! Mere skal der faktisk ikke til. Mange forskningsprojekter har vist, at hvis du presser dig selv i 7 minutter om dagen, vil du få et betydeliget bedre helbred. Lav et program af mavebøjninger, armbøjninger, planken, englehop, træd-op-på-stol, høje knæløft og squat. 1 minut per øvelser hver dag og bum: Du er godt på vej! Og det bedste af det hele: Du kan lave øvelserne derhjemme, om morgenen, på arbejdet eller hvor det passer dig bedst.

4: Drik vand

Det kan ikke siges nok. Vand er simpelthen det bedste for dig og din krop. Det hjælper dig ikke kun med at holde din krop hydreret. Vand kan i mange tilfælde også slå den værste sult ned. Tit når du føler sult, er det ofte din hjerne, der misforstår kroppens signaler og det din krop i virkeligheden beder om er vand. Drik derfor et stort glas vand, i stedet for at tage et usundt mellemmåltid. Husk at kvinder skal drikke mindst 2 liter vand om dagen og mænd skal drikke mindst 2½ liter vand om dagen.

5: Sæt dig et realistisk mål

Bare at sige at du vil tabe dig, er ikke nok. Du er nødt til at have et mål og derefter lægge en plan for, hvordan du kommer i mål. Lidt som når du står på ski, så er målet at komme ned af bakken. Selvom du falder undervejs, rejser du dig op og fortsætter mod målet. Derfor skal du kigge dig selv i øjnene og opsætte et REALISTISK mål. Ønsker du at tabe 20 kg, skal du lave små delmål, som du mener er realistisk for din situation. Sig at du vil tabe dig 4 kg om måneden. Kan du holde delmålet i 5 måneder, har du tabt dig 20 kg inden sommerferien.

Hav en plan

Hvis du virkelig vil give dig selv den absolut bedste start på det nye år, bør du lægge en plan for hvordan du kommer i mål.

Jeg kan varmt anbefalde Forever Livings C9, som jeg selv er forhandler af. Med et C9 forløb renser du din krop og kommer i gang med en sundere livsstil på kun 9 dage – og ja, det er virkelig rigtigt.

Der er ikke noget hokus-pokus bag C9: Det er en blanding af aloe-vera gel, protein pulver til sunde shakes og et veltilrettelagt kostprogram, der får din krop i topform.

Samtidig vil du på blot ni dage tabe dig. Jeg tabte faktisk 4,4 kg og min mand tabte 3,8 kg. Efter de ni dage var vi topmotiverede til at fortsætte den sunde linje og vi havde masser af energi.

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!