Jeg blev simpelthen så glad, da jeg læste, at Camilla Framnes fra tv-serien ‘De Unge Mødre’ endelig har vundet kampen mod vægten.

Camilla har jo i mange år kæmpet en kamp for at komme ned i vægt, og efter en lang og sej kamp har hun med egne ord ‘knækket koden’.

– Og du kan også knække koden og gøre præcis det samme som Camilla!

Siden fødslen for syv måneder siden har hun tabt 30 kilo, men det er især i de seneste måneder, at det for alvor har taget fart for ‘De unge mødre’-deltageren.

– Jeg har en sund BMI for første gang i mange år. Det hele er bare gået så stærkt, og jeg er så glad for det. Jeg vil dog gerne tabe omkring otte kilo mere, siger hun til Realityportalen.dk.

Og hvad er det så for en kode Camilla har knækket? Den består af et bogstav og et tal – og du har måske allerede gættet det 🙂

Den unge mor fra Nordjylland kickstartede ifølge Realityportalen.dk sit vægttab med C9-kuren, men der ikke tale om nogen mirakelkur eller noget, slår hun fast.

– Nej, det er intet hokuspokus. Jeg er bare begyndt at tælle kalorier. Jeg har altid tænkt, at det var for besværligt for mig, men nu begyndte jeg på det, og så fik jeg blod på tanden, siger Camilla.

Og Camilla har 100% ret. Der er intet hokuspokus i et C9 forløb. Det kickstarter bare din nye og sundere livsstil på kun ni dage og er det perfekte udgangspunkt for en reel livsstilsændring og et varigt vægttab.

Så selv om du har prøvet mange forskellige slankekure og kostomlægninger, så kan det være, at du med et C9 forløb knækker koden ligesom Camilla gjorde.

Med en C9-pakke får du alt, hvad du skal bruge i de ni dage! Alt hvad du skal gøre er at følge programmet og tage en rask gåtur hver dag. Mere skal der ikke til – intet hokus-pokus!

Kom i gang med en sundere livsstil. Kontakt mig HER eller bestil C9 i min C9-webshop.

Jeg vil elske, at hjælpe dig i gang med en sund livsstil. Din krop, dit hjerte og din familie vil elske dig for det!

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!