Start et nyt og sundere liv på kun 9 dage

 

Kickstart en sundere livsstil med det fantastiske C9 forløb fra Forever Living. På kun 9 dage vil din krop føles sundere og du vil være mere fit.

Forever Living's C9 program er for dig hvis du...

Z

vil af med sukkertrangen

Z

er træt af overflødige kilo

Z

vil starte en sundere livsstil

Z

har tendens til træg mave

Z

vil nulstille din krop

Z

har dårlige spisevaner

C9 er ikke en kur, men hvad er C9 så?

Mange tror, at Forever C9 er en slankekur, fordi det ofte er et vægttab, der fokuseres på, når snakken falder på Forever C9. 

Men i virkeligheden er Forever C9 et program, som på kun ni dage kickstarter din rejse mod et sundere og slankere liv.

Med en kombination af nøje sammensatte kosttilskud, sundere mad og moderat daglig motion vil du med C9 udskille en masse affaldsstoffer, “nulstille” din krop for derefter at efterlade den sund og fit.

Forever C9 er et fantastisk udgangspunkt for at starte en sundere livsstil, da du efter de ni dage er totalt afgiftet og min oplevelse var, at lysten til søde sager, som slik og kager mere eller mindre forsvandt på de ni dage.

C9 kur

Har du spørgsmål til C9?

Vil du vide hvad C9 koster, om jeg leverer hjem til dig eller om C9 er noget for dig?

Kontakt mig direkte på +45 20 33 44 20 eller skriv til mig på helle@sundforever.dk 

Forever C9 - ikke en slankekur, men en livsstilsændring

Mine erfaringer med C9

C9 er en forkortelse for CHANGE 9, der direkte oversat betyder forandring på ni dage.

I løbet af mit forløb med C9 oplevede jeg, at min sukkertrang forsvandt som dug for solen. Jeg følte mig mæt, sådan rigtig mæt, som når kroppens behov for næring er fuldkommen dækket.

Jeg lod hurtigt mærke til, at når mit blodsukker niveau var stabilt tænkte jeg ikke på mad hele tiden eller fik lyst til at impulskøbe noget på tanken.

Og så oplevede jeg et energi-boost som aldrig før – fra dag nr. 3 havde jeg brug for mindre søvn, fik mere fra hånden og nemt planlagt 30 minutters motion hver dag, selvom det ikke var noget jeg dyrkede inden C9.

Forvandlingen var helt fantastisk og meget nem både at se og mærke.

Hvorfor virker Forever C9?

Du tænker sikkert, ligesom jeg gjorde, hvad der skaber denne meget pludselige forandring af kroppens tilstand og behov.

Uden at gøre det for teknisk, så er C9 pakken sådan sammensat, at den dækker dit daglige behov for næring, vitaminer og mineraler.

Alle dine måltider i løbet af de ni dage er nøje beskrevet og du er på intet tidspunkt i tvivl om, hvad du skal spise og hvad du skal holde dig fra. Det er med andre ord nemt at gennemføre et C9 forløb fra Forever Living.

Mere konkret er det måltider med få kalorier, protein shakes, kosttilskud og sund mad. Og kombineret med moderat motion er C9 en effektiv cocktail, som booster din forbrænding, hjælper dig af med de affaldsstoffer som har ophobet sig i din krop og efterlader dig sundere og med en slankere linje.

Efter ni dage med Forever C9 vil du kunne opleve, at stå med en energifyldt, sundere og ikke mindst smukkere krop!

C9 kuren pris

Hvad indeholder C9?

Indholdet i C9 pakken er således sammensat, at den dækker dit daglige behov for næring, vitaminer og mineraler.

I C9 pakken finder du:

 • 2 x Forever Gel Original
 • 1 x Forever Ultra® Vanilla eller Chokolate smag (vælg selv)
 • 1 x Forever Fiber™
 • 1 x Forever Therm™
 • 1 Målebånd
 • 1 Håndbog med inspirerende madopskrifter
 • 1 Måleskema som vil hjælpe dig til at fastholde forløbet
 • 1 Forever Living Shaker
Indholdet i C9 programmet

Forever Gel Original

Der er en aloe vera drik, som består 96% af økologisk dyrket aloe vera. Det kræver ærlig talt lidt tilvænning at drikke aloe vera. Det var først på dag 4 at jeg drak den uden nærmere eftertanke.

Jeg har dog et par tips til hvordan du kan gøre det mere tålelig HER.

Forever Gel Original er med til at rense dine slimhinder og tarme. Aloe vera har være brugt siden oldtiden for sine rensende og helende egenskaber, og derfor er den en vigtig bestanddel af C9 kuren, som går ud på at rense din krop.

Tænk på hvor god den er for din krop, når du drikker den

Forever Ultra

Det er et pulver som du skal bruge i dine shakes. Forever Ultra fåes i smagvarianterne vanilje og chokolade, og du vælger selv hvilken smag du vil have med i din C9 pakke.

Forever Ultra indeholder bla. mange vitaminer og mineraler, og ikke mindst proteiner, som vil give dig en god mæthedsfornemmelse under hele forløbet.

Forever Ultra kan blandes med frugt og grønt (frisk eller frossen). En af mine morgen-favoritter er shake med reven ingefær – den kickstarter i den grad min dag og forbrænding.

Til middag kan jeg anbefale en shake med blåbær og spinat, som smager mums, prøv den! Eller hvad med æbler og kanel?

Forever Fiber

Forever Fiber er et kosttilskud med vandopløseligt fiberpulver. Det smager ikke af noget, men vandet ser lidt grumset ud, når der er fiberpulver i.

Et lille tip her er, at lade glasset med pulveret stå et par minutter efter at du har rørt det ud, så bliver vandet nemlig gennemsigtigt igen, og virker mere appetiteligt at drikke.

Til daglig får vi masser af kostfibre igennem korn, frugt og grønsager, men da indtaget af disse madvarer er begrænset i de ni dage C9 kuren forløber, er det vigtigt for din krop at få kostfibrene et andet sted fra – i dette tilfælde Forever Fiber.

Kostfibre fremmer fordøjelsen ved at få maden til at passere hurtigere gennem tarmsystemet.

Forever Therm

Det er et kosttilskud i tablet-form som virkelig booster din forbrænding og giver dig mere energi.

Jeg ved godt, at det er alle produktene samlet som skaber resultater….men Forever Therm er blevet mine personlige “lykkepiller”. De giver mig så meget energi og jeg slipper dem aldrig mere!

Forever Therm indeholder mange forskellige vigtige vitaminer, samt ekstrakter fra planter, the og kaffe.

Når du er færdig med C9 kuren, vil du glæde dig over, at du har fået 60 stk Forever Therm med i kassen, for dem vil du ønske at fortsætte med, bare vent og se….

Målebånd, vejledning og dagbog

I C9 pakken er der et målebånd, som du skal bruge til holde øje med dine fremskridt i cm. Du skal måle dig om maven, hofterne, armene og flere andre steder på dag 1, 3, 6 og 9. Målebåndet har en smart lille krog i enden, så du altid let og præcist, kan måle dig selv uden at målebåndet rutsjer op og ned.

Der kommer selvfølgelig en vejledning med i C9 pakken. I bogen finder du information om forløbet, der er shake- og virkelig lækre madopskrifter, samt et skema hvor du noterer dine fremskridt. 

Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at bruge bogen til at noterer alt i. Lad den flytte ind på dit køkkenbord, så du hele tiden ved at du holder dig selv oppe på noget.

Kom i gang med C9 programmet

Sæt dig nogle mål!

I bogen er der også en side hvor man skal noterer tre mål for kuren.

Jeg lod mine mål hænge sammen, sådan at det ville få konsekvenser for alle mål, hvis jeg ikke overholdt alle!

Uha, 2 ud af 3 var ingen mulighed for mig.

Mine mål var:

 1. ikke at snyde, men at følge C9 forløbet 100%
 2. tabe mindst 3 kg (hvilket jeg vurderede til at være mulig hvis jeg overholdt punkt 1)
 3. hvis mål 1 og 2 blev opfyldt, måtte jeg booke mig en wellness behandling

Jeg fik indfriet alle 3 mål…

Tips til dig der skal igang med et C9 forløb

Hvis du allerede har besluttet dig for at prøve C9, så stort tillykke.

Du har taget et stort skridt mod en sundere livsstil, der vil gøre dig gladere, give dig mere energi og forhåbentlig gøre at du leve længere.

Vi har samlet nogle af de allerbedste tips til, hvordan du får mest ud af kuren og hvor du forberede dig selv og din krop på det der skal ske de næste 9 dage.

Forever C9 for hele familien

Begynd nogle dage før

Tre – fire dage før du skal i gang med C9 forløbet, kan det være en rigtig god idé at forberede din krop på, at du nu skal på kur.

Lad være med at (over)spise i dagene op til starten, bare fordi du endnu ikke er begyndt rigtigt på kuren endnu. Det vil blot give din krop et chok, når du fra den ene dag til den anden, dropper den usunde mad og ændre din livsstil.

Begynd derfor stille og roligt at droppe kaffe, te, sodavand, alkohol, sukker produkter og fed mad, som pizza, kage, fast food o.lign. Du kan sagtens spise normalt, men drik vand eller mælk i stedet for sodavand og vin.

Disse tilvænningsdage gør starten på C9-forløbet endnu lettere.

Sørg for at have købt ind

Inden du går i gang med C9 forløbet bør du forberede dig lidt, så du har køleskabet og fryseren fyldt godt op med de madvarer, du skal bruge de kommende dage.

Selv om de to første dage kun består af C9 produkter, så er det tilladt at spise fra den såkaldte ‘frie liste’ hvis du føler sult. Det er en liste over frugter, bær og grøntsager med GI-index under 55, hvilket betyder at de ikke har den store betydning for dit blodsukker og et lavt kalorieindhold.

Sørg derfor for at have godt med økologiske gulerødder, æbler, jordbær, blåbær og andre madvarer fra listen liggende derhjemme – og husk frosne bær også kan bruges.

Tyvstart med Aloe Vera gelen

 

Lad det være sagt med det samme: Aloe Vera gelen kræver lidt tilvænning for mange. Det var først på dag 4 at jeg drak den uden nærmere eftertanke. Derfor kan det være en god idé at tyvstarte med gelen et par dage før. 

Her er et par tips til at gøre den mere tålelig:

1. Drik den kold, lige fra køleskabet. Og drik den lige så snart du har hældt den op – lad være med at gå og samle dig mod til.

2. Pres evt. noget frisk citrussaft i den, det hjælper lidt på smager og i hvert fald på duften.

3. Brug det gamle husråd med at holde dig for næsen, så kan du ikke smage hvad du spiser eller drikker.

C9 Tip: To er altid bedre end en

Du er nu klar til at starte kuren og dermed kickstarte din nye livsstil.

Hvis du har mulighed for det, så find en C9-partner. Det hjælper virkelig på motivationen, hvis du ikke står alene med kuren.

Tag fat i din partner, naboen, dine venner, søster eller bror – måske en kollega og få dem med på kuren. I vil kunne støtte hinanden og det er unægtelig lettere at komme ud og gå en tur, hvis man har en, der går med.

Motion under C9

Mindst 30 minutters motion om dagen og en rask gåtur er nok – og hvis du have endnu bedre resultater, så find nogle trapper på turen eller en bakke, som du kan gå op ad. Gå en tur i din middagspause eller når du skal handle ind. 

Se mit blog indlæg om, hvorfor det er bedre at gå end at løbe.

Drik masser af vand

 

Det er vigtigt at du får godt med vand under C9. Vandet hjælper dig naturligvis med ikke at dehydrere, men vandet hjælper samtidig med udrensningen. Ganske almindelig vand fra hanen er noget af det allerbedste!

Kvinder skal drikke mindst 2 liter vand om dagen og mænd skal drikke mindst 2½ liter vand om dagen.

Spred dine 600 kalorier

På dag 3 må du få et 600-kalorie stort måltid og det er selvfølgelig ikke meningen, at du straks styrter ud og køber en Big Mac på omkring 500 kalorier.

Vælg en af de sunde opskrifter, der er i den vejledning, som følger med C9 pakken. Din krop vil elske det og du vil samtidig finde ud af, hvor meget mad 600 kalorier i virkeligheden er.

Derfor kan du sagtens sprede dem ud over dagen. Tag f.eks. et 400-450 kalorie stort hovedmåltid og to 75-100 kalorie snacks i løbet af dagen. 

Det kan være med til at hjælpe dig igennem det svære tidspunkt midt på eftermiddagen, hvor kroppen skriger på en lille snack og hvor vi er allermest tilbøjelig til at falde i.

Sæt dig et mål fra starten!

Før du begynder på kuren bør du veje og måle dig. Tag mål af dine arme, ben, bryst, mave og hofter. Brug det medfølgende målebånd, der ligger i pakken med C9.

Husk at skrive din vægt og dine mål ned og gem papiret et sikkert sted.

Efter de ni dage måler og vejer du dig selv igen. Husk at bruge den samme vægt, som du brugte 9 dage tidligere, for at give dig et så retvisende resultat som overhovedet mulig.

Hvad dit resultat vil være, er meget svært at sige. Nogle personer taber sig i vægt, andre taber mere i omkredsen – og nogle taber sig både i vægt og omkreds.

Uanset hvad, så husk at dette er et forløb, der kickstarter et sundereliv. Du har nu fjernet en masse skadelige stoffer fra din krop og er super klar til din nye livsstil, hvor det rigtig store vægttab begynder.

Husk også at tage en selfie af dig før og efter C9 . Tag et billede af din mave i profil og dig selv foran spejlet. Det er en fantastisk måde at se, hvor effektiv kuren har været hos dig – og hvis du er rigtig modig, kan du jo poste billederne på Instagram eller facebook.

Hvem ved, du kunne måske motivere andre til at komme i gang med at omlægge deres livsstil?

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til C9, vil vide om C9 er noget for dig eller hvad et C9 forløb koster, så kontakt mig endelig. Jeg er klar til at hjælpe dig godt i gang med et sundere liv.

Kontakt mig direkte på +45 20 33 44 20 eller skriv til mig på helle@sundforever.dk 

Få svar på dine alle C9 spørgsmål

Mange taler om C9 og rigtig mange oplever positive resultater med. Men hvad er C9? Hvad må jeg spise under forløbet og hvordan smager det der aloe vera-gel?

Det er bare nogle af de spørgsmål jeg tit hører og du har sikkert også nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret.  Jeg har derfor samlet de spørgsmål vi ofte får stillet om C9 og forsøgt at besvare dem bedst muligt ud fra Forever Livings retningslinjer og egne erfaringer.

Kontakt mig endelig på helle@sundforever.dk hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her på siden.

C9 er en forkortelse af CHANGE 9 – altså en forandring på 9 dage. C9 er et fastlagt program, der via kosttilskud hjælper dig igennem et forløb på ni dage, som efterlader din krop i en sundere, renere og slankere tilstand.

Når du modtager C9 pakken, kommer det hele pakket i en flot kasse med alle de ting du skal bruge de næste 9 dage.

I kassen finder du:

2 x Forever Gel Original
1 x Forever Ultra® Vanilje eller Chokolade smag
1 x Forever Fiber™
1 x Forever Therm™
1 Målebånd

1 Håndbog med inspirerende madopskrifter og måleskema som vil hjælpe dig til at fastholde forløbet

Når du ammer har du brug for masser af energi og til dels også fedt. Det går ikke særlig godt i spænd med C9 og jeg vil derfor anbefale dig at vente med dit vægttab efter fødsel, til du har afsluttet amningen.

Efter amning er C9-programmet til gengæld helt perfekt for dig. 

Er du i tvivl, så kontakt egen læge inden du begynder på et C9 forløb.

Det eneste rigtige svar er: NU!

Hvis du har lysten til at få ændret din livsstil og begynde et sundere liv, så kom i gang nu. Når det er sagt, så er det naturligvis vigtigt at kigge lidt på din kalender i de ni dage du er på C9.

Har du et bryllup eller en rund fødselsdag, som du skal deltage i, ville jeg nok vente med at begynde på kuren. Men pas nu på, at du ikke finder på undskyldninger for at gå igang. Du kan sagtens arbejde og fungere helt normalt når du er på C9.

De to første dage, hvor du kun er på produkterne fra C9 kan du godt være lidt mere træt end du plejer at være, men allerede fra dag 3 begynder energien at komme tilbage, når du starter op på normal mad igen.

Det er formentlig et af de spørgsmål vi får stillet flest gange og det er virkelig svært at sige. Jeg var selv lettere overrasket over smagen, der ikke rigtig kan sammenlignes med noget andet jeg kender.

For nogen er smagen helt ok, for andre er det noget af det værste de nogensinde har smagt. Så er du advaret.

MEN når det er sagt, så prøv at tænk tilbage på den første øl, det første glas rødvin eller den første kop kaffe du drak. Det smagte jo heller ikke specielt godt, men efterhånden har du vænnet dig til smagen.

På samme måde er det med aloe vera-gelen. Jo mere du drikker den, jo lettere er det og jo mere vænner du dig til smagen. Og helt ærlig – det er kun ni dage!

Endnu et af de spørgsmål vi får stillet tit og hvis du vil opnå gode resultater, skal du dyrker en form for moderat motion. Det betyder ikke, at du behøver bruge flere timer om dagen i et fitnesscenter.

Du skal bare have gang i kroppen for at sætte gang i udrensningen og det kan sagtens være 30 minutter om dagen – f.eks. 15 minutter gang i rask tempo til arbejdet og 15 minutter hjem igen. Mere skal der ikke til. Du får dog det bedste resultat, hvis du tager de 30 minutter ud i en køre.

De to første dage behøver du ikke køre dig selv for hårdt i de 30 minutter, da du formentlig vil være lidt træt fordi du ikke har helt så meget energi, som du plejer at have.

Fra dag 3 begynder du at få normal kost igen og dermed flere kalorier, som gør dig klar til øget aktivitet. Derfor må du gerne presse dig selv lidt når du motionere fra dag 3. Vælger du en gåtur, så find en bakke du kan få op ad eller måske en trappe, som kan sætte gang i forbrændingen.

Hvis du ikke dyrker nogen form for motion i dag, så er C9 en fantastisk anledning til langsomt at få indarbejdet en form for daglig fysisk aktivitet: en rask gåtur, dans i stuen, en længere cykeltur eller en tur i svømmehallen.

Det har du og din krop godt af – og er med til at sætte gang i den livsstilsændring, der gerne skulle ende med et varigt vægttab og et sundere liv.

Hvis du vil se hvad den dagsaktuelle pris på et C9 program kan du oprette dig som kunde i min webshop.

Du kan også skrive til mig på helle@sundforever.dk eller sende en sms på +45 20 33 44 20, så vender jeg tilbage til dig hurtigst mulig.

Jeg er såkaldt Independent Forever Business Owner, hvilket på godt dansk betyder, at jeg er uafhængig forhandler af Forever Living-produkterne.

Det er vigtigt at slå fast, at C9 ikke er en slankekur. At mange taber sig af at være igennem forløbet er en helt anden sag, men det er ikke formålet med C9.

De fleste vil dog opleve et vægttab på de ni dage og vores erfaring siger, at man i snit taber  et sted mellem 3 og 5 kg.

Det vigtigste er dog ikke selve vægttabet, men at din krop efter en C9 er sundere og mere klar til f.eks. F15-programmet, der er den naturlige afløser for C9. 

Ja, du må gerne spise frugter, bær og grøntsager med et lavt GI-tal – og gerne så meget som du overhovedet har lyst til. 

GI står for glykæmisk indeks og fortæller hvor hurtigt en fødevare forhøjer dit blodsukker. Et lavt tal er 55 og her ligger både æbler og gulerødder, ligesom agurk, tomater, salat, jordbær, kiwi og røde vindruer er på listen.  

Med din C9 pakke følger en oversigt over den såkaldte ‘frie liste’ med madvarer, som du gerne må indtage under hele kuren.

Der er ikke et decideret forbud mod kaffe og te, men undgå at putte mælk og sukker i. 

Prøv også at skære dit forbrug ned til et absolut minimum. 

Hvis det er helt umuligt og du har svært ved at komme i gang om morgenen, så vil en enkelt eller to kopper kaffe ikke ødelægge kuren. 

Hvis du har svært ved at undvære din sædvanlige kop te, så tag en kop urtete eller kamillete, som ikke indeholder koffein.

Da det meste af vores krop består af vand, er det vigtigt at du under denne udrensningskur får fyldt godt på med vand for at bevare væskebalancen. 

Betragt vand som ‘benzin’ for din krop, der hjælper med at transporterer alle affaldsstoffer ud af din krop, og samtidig er med til at holde dig mæt.

Derfor skal du som kvinde drikke mindst 2 liter vand om dagen, hvilket svarer til 8 glas vand, mens mænd skal op på mindst 2½ liter vand om dagen – omkring 10 glas vand!

Når du er igennem de ni dage og har kickstartet din sundere hverdag og livsstil, så kunne en naturlig efterfølger være F15 fra Forever Living. 

F15 bygger på produkterne du kender fra C9, samt udfordrer dig på sport og sund kost.

Hvert program varer 15 dage, og efter forløbet vil du ikke bare mærke, men også se, store forandringer på din krop og indstilling til det sunde liv.

Du kan naturligvis også gå i gang med andre kure. Din krop er nemlig renset og i topform, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt til en egentlig livsstilsændring, som vil gøre dig sundere og slankere.

Kontakt

SUNDFOREVER

v. Helle Hovgaard
Independant Forever Business Owner

Syrenlunden 10
7300  Jelling

+45 20 33 44 20
helle@sundforever.dk

CVR: 40664327

 

Hvad kan vi gøre for dig?

4 + 7 =

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!