I går var sidste dag på C9 – sådan! WOW – dét gik godt nok hurtigt.

Programmet foreskriver, at man skal veje sig om morgenen på dag 9. Men da du jo også er på C9 hele dag 9, så syntes jeg, at det givet det mest realistiske vægttab at veje sig om morgenen på “dag 10”. Det gjorde jeg i morges og vægten viste:

MINUS 3,7 kg
MINUS 11 cm fordelt på kroppen (mest på hofterne – yes, yes, yes!! det kan man jo ikke være utilfreds med)

Hvor er jeg glad. Mit mål var at komme af med de ekstra kilo fra Julen, og som BONUS røg yderligere 1,4 kg. Jeg er super stolt, tilfreds, befriet, motiveret, euforisk, lykkerlig og føler mig fantastisk godt humør. Jeg er så klar! 2016 – HIT ME!

Men men…. inden jeg tager hele æren selv, må jeg hellere indrømme, at jeg faktisk ikke var helt selv om at opnå det flotte resultat. Min dejlige mand, i medgang og modgang, gennemgik C9 sammen med mig. Han tabte 3,5 kg – så sejt!

Jeg kan varmt anbefale dig at finde en makker til en C9 forløb. Det er virkelig rart at have en at dele oplevelsen med, en til at holde dig motiveret når det er hårdt, en sparringspartner til opskrifter og ideer til gode shakes eller kaloriefattige måltider, en person vis krop gennemgår den samme forvandling som din osv.

Min mand har fx. været specielt god til at sige: “skat, nu tager jeg børnene og så går du en en halv time, nu!” – og det er så det kærlige spark der fik mig ud på motion hver dag. Fantastisk, for ellers holder mine undskyldningerne næsten i kø for at: “jeg kan ikke lige nu”…. “måske senere”…. du kender det sikkert godt, vi har alle vores svagheder. Og det skal vi have lov til, men i et C9 forløb er det bare en fordel at have en, som hjælper lidt.

C9 har været 9 sjove, spændende, hårde, udfordrende og effektive dage. Men nu er det slut, og den sunde livsstil skal køres videre uden faste ramme.

Selvom jeg ikke længere selv er på C9, vil jeg fortsat dele ud af min erfaring, oplevelser, give gode tilbud mm. Så husk stadig at holde øje med min blog her på hjemmesiden eller min Instagramprofil.

Tak fordi du læste med og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!