Utrolig hvor hurtigt kroppen er til at omstille sig, og hvor hurtigt man kan få nye vaner ind under huden. Jeg oplever i hvert fald, at jeg de sidste to dage har kørt C9 på ‘rutinen’ uden nærmere overvejelser. I den henseende gør C9 præcist det den skal og kan – skaber nye sunde rutiner.

Jeg har nydt mine lækre shakes som jeg gerne mikser med frossen frugt. Derudover har jeg været meget opmærksom på at lave sund mad og lækker om aftenen, og der skal faktisk ikke meget til for at der ikke er mange kcal velsmagende mad. Noget som hele familien har nydt godt af.

Men i morgen er det slut – bare én dag mere med C9 i denne omgang. Er meget spændt på mit resultatet 🙂 og imens jeg venter på det, glæder jeg mig over mine kunder som melder flotte resultater ind:

2,4 kg efter to dage
3,2 kg efter to dage
5,9 kg efter C9 forløb

Hvor er det i sandhed vildt hvad C9 kan udrette!

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!