Så blev det dag 6 på C9, og det betyder vejedag om morgenen. Det er jo altid spændende… sommetider ikke på den rare måde, men med C9 hopper jeg på vægten med go’ samvittighed og jeg glæder mig faktisk.

Inden jeg startede for 6 dage siden, havde jeg havde en målsætning om at blive mine jule-slik-flødesauce-rødvins-kilo kvit med C9. Og da jeg stod på vægten i morges kunne jeg med stor glæde og tilfredshed konstatere, at det allerede var lykkedes mig efter bare 5 dage, for jeg har tabt mig… 2,3 kg! Hvor vildt er det lige? Alt herfra er BONUS og min motivation er i top.

YES!

Hvis du også har nogle kilo fra 2016 som du gerne vil af med i 2017 – så kickstart dit vægttab med en C9 udrensning. Kontakt mig gerne for nærmere information og priser.

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!