Wauw! så er det allerede dag 5 på C9; jeg er over halvvejs. Det går virkelig nemt for mig, og det føles næsten som om at det er “for godt til at være sandt”.

Men men men… inden jeg hæver armene til en sejrsrunde og en lille dans, må jeg hellere afvente endnu en vejning i morgen tidlig. Den 2. vejning i forløbet. Hvis jeg bare er lidt heldig, er jeg mine jule-plus-kilo kvit, hvilket var hele målsætningen for dette C9 forløb. Men mere om det i morgen.

Hele weekenden har jeg haft ret travlt med at tale med kunder som ER igang med C9 forløbet, og der er også en del som starter i morgen (mandag)

Det er skønt at så mange tager ansvar for deres liv, nulstiller kroppen med en C9 udrensning, for herefter at være klar til 2017 og en forhåbentlig sundere hverdag fremadrettet, med et varigt vægttab.

Til alle jer vil jeg sige: VÆR STOLT AF JER SELV! I tager ansvar for det sunde liv, og det er ikke “synd for jer” at I skal igennem C9 – tværtimod! Derfor syntes jeg, at I med stolhed skal stille alle jeres kosttilskud frem til frit skue. Gerne lidt praktisk og lækkert, så det er nemt at gå til og ser godt ud. Det vil styrke det underbeviste i at “DU GØR NOGET GODT FOR DIG SELV”!

Rigtig go’ fornøjelse!

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!