I dag har jeg for alvor mærket forskel på mit overskud – “før C9” kontra “på C9”. Jeg har været igang hele dagen, lige fra morgenstunden… selvom det er lørdag!! Jeg har så meget energi der skal brændes af, at der er nok til hele dagen og hele familien. Det er en fantastisk følelse. Specielt også fordi jeg har fået så meget fra hånden, som skulle ha’ været klaret for uger siden. Yes!

Min krop er i balance og jeg føler mig konstant mæt og godt tilpas, bare uden at være overspist og oppustet. Det er en skøn følelse!

Dagens første shake var en lækker jordbær shake – jeg elsker smagen af sommer, selvom det er hvidt og koldt udenfor.

Til middag lavede jeg en af mine ynglings shakes: spinat & frisk reven ingefær. Prøv den!

Til aftensmad prøvede jeg et – for mig – nyt tilbehør til maden – QUINOA. Quinoa er anvendt i flere af de retter C9 vejledningen indeholder, og det smager lidt a la ris. Men til sammenligning har Quinoa 3 x så højt protein indhold end fx pasta og ris. Og dét er jo specielt noget som passer til en vægttabsfase. Sammen med quinoa fik jeg kylling og rødkålssalat med appelsiner. En lækker ret til knap 600 kcal. Det er altså ikke nogen smal sag at være på C9 med sådan en dagsmenu.C9 Quinea

C9 BONUS: Jeg er lykkelig over at have ro i kroppen og ikke hele tiden tænke på, hvad jeg mon har i køleskabet af lækre sager. Og tro mig, der er rigeligt af lækre sager her i huset, for jeg bor jo ikke alene. Men, jeg har ikke længere nogen sukkertrang som styrer mig. Det er en sand befrielse!

Hvis du også har lyst til at prøve en udrensning med C9 og få nulstillet din krop og sukkertrang, så kontakt mig. Jeg har C9 bokse på lager og kan sende til dig i morgen.

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!