Dag 2 er gået og sikke det kører!

Jeg vågnede op med en rigtig god mæthedsfornemmelse, og har klaret dagen uden problemer.

Til min store glæde har min indre sukkertrold forstået budskabet og har allerede forladt festen – sikke en befrielse! Jeg har kunnet fokusere og været glad hele dagen. Så ja sgu, det kører virkelig for mig!

Eneste udfording var faktisk “den halve times motion”, for hvor er det dog bindende koldt udenfor. Men “man kan jo hvad man vil”…. eller noget i den retning…. og jeg kom faktisk afsted!

Dagens måltid var en lækker shake med frisk spinat og reven ingefær – dét smager simpelthen så lækkert og booster din forbrænding. Prøv det!

Nu er jeg bare spændt på i morgen tidlig, hvor jeg skal på vægten for første gang. Mon festen fortsætter eller kører det mon af sporet? spændende. Jeg skal nok dele mit resultat med dig i morgen. Go’ nat!

Start et sundere liv i dag!

Tilmeld dig nit nyhedsbrev og få min e-bog 100% gratis. Lær om:
De 5 myter om vægttab
Spis dig slank
Sådan holder du dit vægttab
5 ting du skal gøre i dag!

Tak for din interesse. Jeg sender straks en mail til dig med min bog!